Pene damer bilder singel i trondheim

pene damer bilder singel i trondheim

Resultatet blir at vi legger igjen pengene våre et annet sted neste gang. Var der en fredagskveld sammen en liten gjeng, vi skulle spise og kose oss, men det ble en skuffende opplevelse med veldig dyr mat, over en time ventetid 1 time og 15 minutter , mat som heller ikke smakte særlig bra.

Jeg spiste en Olavsbiff. Sausen som tilhørte smakte surt. Jeg spurte om en enkel peppersaus og fikk det etter ca fem minutter. Den smakte også surt og minnet mer om en rødvinssaus med ekstra pepper. Det var også brukt mye pepper oppå biffen. Jeg er veldig glad i pepper og bruker alltid ekstra, men denne gang vil jeg si at det bidro til å faktisk ødelegge smaken på maten.

Brokkolien var perfekt, den reddet retten litt, men absolutt ikke slik at jeg føler at det var verdt nesten for en slik rett. En av oss spiste tapas og var veldig fornøyd med den.

De andre synes det var grei mat, men ventet like lenge på maten og var derfor misfornøyd. En annen negativ ting med lokalet er at det ikke finnes toaletter oppe.

Dametoalettet nede er i tillegg delt med menn, mens menn også har eget. Heller ingen handicaptoalet som er åpent. Jeg har vært der tre ganger og føler at det alltid er for lite folk på jobb etter klokken åtte-ni, vakter er det mer enn nok av, men ikke personale til servering, baren og rydding.

En hel gjeng med venner som spiste treretters. De må ha adoptert gourmet pub tanken fra England, for det var utrolig bra nivå på maten. Servisen var lun, midt på treet. Måtte lirke litt for å få frem smilet. Stand-up i kjelleren var utrolig bra. God blanding av lokale, nasjonale og internasjonale stand-up'er. Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

TripAdvisor bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse. Les mer eller endre dine innstillinger. Ved å fortsette tillater du vår bruk av informasjonskapsler. Du finner alle de lagrede stedene dine her, i Mine reiser.

Logg på for å få reiseoppdateringer og for å sende meldinger til andre reisende. Skriv en anmeldelse Anmeldelser Eller hvorfor ikke holde seg i fjellet, og ha piknik sammen med daten med storslått utsikt over byen og havet.

Selv om Trondheim ikke er en spesielt stor by, har den stort utvalg av restauranter og kafeer som er utmerket for dating. Det er mye å velge i for deg og din date. Det trenger ikke å være dyrt å gå ut og spise. Tross sin lille størrelse har Trondheim noe for enhver smak, og det finnes mange internasjonale restauranter med mange ulike retter.

Inviter daten din med på restaurant eller kafé i det hippe strøket Solsiden i Trondheim. Hvis dere er glade i fisk, bør dere absolutt besøke den kjente restauranten Havfruen, som byr på alle havets godbiter og som er en ideell restaurant for dating.

Hvis du er medlem kan du matche din personlighet mot Chrispia25 eller noen av de andre single. Kanskje passer dere sammen som hånd i hanske? Liker du å reise? Det gjør kanskje Ninjea39 også. Bli medlem nå for å finne svaret og mengder av andre spennende fakta. Tror du HM74 har et fotoalbum på Møteplassen? Bli medlem og se selv.

Det finnes tusener av fotoalbum med spennende bilder på sidene. Det gjør kanskje FrkFredrikke også. Vil du vite om FirstMaya er den rette for deg? Bli medlem og se hva FirstMaya liker å gjøre om kvelden. Kanskje en treningsentusiast som deg selv? Det gjør kanskje Wenche38 også. Virker ikke denne single personen hyggelig?

Det tar bare ett minutt å bli medlem på Møteplassen, slik at du kan finne ut alt om solstråle

Pene damer bilder singel i trondheim

Pene damer bilder singel i trondheim

Sex med læreren polski sex

En av oss spiste tapas og var veldig fornøyd med den. De andre synes det var grei mat, men ventet like lenge på maten og var derfor misfornøyd. En annen negativ ting med lokalet er at det ikke finnes toaletter oppe. Dametoalettet nede er i tillegg delt med menn, mens menn også har eget.

Heller ingen handicaptoalet som er åpent. Jeg har vært der tre ganger og føler at det alltid er for lite folk på jobb etter klokken åtte-ni, vakter er det mer enn nok av, men ikke personale til servering, baren og rydding. En hel gjeng med venner som spiste treretters. De må ha adoptert gourmet pub tanken fra England, for det var utrolig bra nivå på maten.

Servisen var lun, midt på treet. Måtte lirke litt for å få frem smilet. Stand-up i kjelleren var utrolig bra. God blanding av lokale, nasjonale og internasjonale stand-up'er. Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

TripAdvisor bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse. Les mer eller endre dine innstillinger. Ved å fortsette tillater du vår bruk av informasjonskapsler. Du finner alle de lagrede stedene dine her, i Mine reiser. Logg på for å få reiseoppdateringer og for å sende meldinger til andre reisende. Skriv en anmeldelse Anmeldelser Se hva reisende sier: Bra bar, dårlig restaurant. Ventetid på over en time for å få mat.

Una pizzeria e bar. Alle restauranter i Trondheim Skriv en anmeldelse Legg til bilder. Hva er din side av saken? Hotellreisende er begeistret for Best Western Plus Hotel Bakeriet. Tross sin lille størrelse har Trondheim noe for enhver smak, og det finnes mange internasjonale restauranter med mange ulike retter.

Inviter daten din med på restaurant eller kafé i det hippe strøket Solsiden i Trondheim. Hvis dere er glade i fisk, bør dere absolutt besøke den kjente restauranten Havfruen, som byr på alle havets godbiter og som er en ideell restaurant for dating. Hvis du er medlem kan du matche din personlighet mot Chrispia25 eller noen av de andre single. Kanskje passer dere sammen som hånd i hanske? Liker du å reise? Det gjør kanskje Ninjea39 også.

Bli medlem nå for å finne svaret og mengder av andre spennende fakta. Tror du HM74 har et fotoalbum på Møteplassen? Bli medlem og se selv. Det finnes tusener av fotoalbum med spennende bilder på sidene. Det gjør kanskje FrkFredrikke også. Vil du vite om FirstMaya er den rette for deg? Bli medlem og se hva FirstMaya liker å gjøre om kvelden.

Kanskje en treningsentusiast som deg selv? Det gjør kanskje Wenche38 også. Virker ikke denne single personen hyggelig?

Det tar bare ett minutt å bli medlem på Møteplassen, slik at du kan finne ut alt om solstråle Det gjør kanskje Penelene også. Vil du vite om lill er den rette for deg? Bli medlem og se hva lill liker å gjøre om kvelden.

Vil du vite om Canneny er den rette for deg?